Tack för Mohedadagarna 2022

Då var festligheterna över för denna gång och som alltid så summerar vi ihop 3 väldigt uppskattade dagar med mycket glädje.

Allt blir inte alltid som man tänkt sig, det fick vi uppleva vid Barnens Kväll, men ändå verkar majoriteten haft väldigt roligt och uppskattat all ansträngning av deltagande föreningar/företag och ideella krafter.

Fredagens 80-talsfest var en succé och fantastiskt vad människor kan vara kreativa och klä upp/ut sig när det vankas fest. Stämningen var hög och musiken hördes hela vägen ut till Torpsbruk under kvällstimmarna.

Lördagen startades igång med 159 mopeder (näst bästa någonsin) som brummade iväg 09.00 från Moheda centrum. Budskapet med ny starttid (på önskemål från deltagare tidigare år) hade tydligen gått fram och starten gick lugnt till.
Efter detta fanns det hur mycket som helst att göra. Att det dessutom är valår gick ingen förbi när man passerade centrum. I övrigt fanns allt från fisketävling, musikquiz, bilutställning, backklättring, våffelgräddning, tivoli, såpabandy, djurutställning m.m. att hinna med. Kvällen avslutades med öltält där Nya B&W samt Moderna Tider underhöll.

Vi vill tacka alla som deltagit, bidragit eller besökt Mohedadagarna 2022, utan er hade detta inte varit möjligt att genomföra.

Se lite mingelbilder från dagarna 3 i galleriet.

Har ni synpunkter på något eller bara vill framföra ett stort tack så får ni jättegärna lämna feedback på dagarna genom ett enkelt mail till info@moheda.se

Väl mött
Moheda Intresseförening

Du gillar kanske också...